اطلاعیه مهم انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۷

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۵ کد : ۱۱۱۷ اطلاعیه ها
اطلاعیه مهم انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۷

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند با توجه به یکپارچه سازی و همزمانی تقویم دانشگاهی کلیه واحدهای دانشگاههای آزاد کشور، انتخاب واحد کلیه دانشجویان فقط در زمانهای مشخص شده انتخاب واحد و حذف/ اضافه امکان پذیر است و پس از آن به علت بسته شدن فایل انتخاب واحد تحت هیچ شرایطی انتخاب و یا حذف دروس توسط دانشجو و یا دانشگاه (اداره اموزش و تحصیلات تکملی) امکان پذیر نمی باشد. لذا به کلیه دانشجویان توصیه می گردد با توجه به اتمام زمان انتخاب واحد در زمان حذف و اضافه (۲۸بهمن الی ۳ اسفند) نسبت به نهایی کردن و تکمیل انتخاب واحد خود اقدام نمایند. بدیهی است هر گونه سهل انگاری در انجام انتخاب واحد و یا اخذ اشتباهی دروس بر عهده دانشجو می باشد. ضمنا کیه دانشجویان موارد ذیل را در انتخاب واحد رعایت نمایند.

• دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حداقل ۸ و حداکثر ۱۴ واحد درسی می توانند در یک نیمسال اخذ نمایند.
  • دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که پایان نامه می بایست اخذ نمایند و یا پایان نامه را تمدید نمایند نیز حتما در زمانبندی حذف و اضافه نسبت اخذ واحد پایان نامه اقدام نمایند.
  • دانشجویان مقطع کاردانی/کارشناسی حداقل ۱۲ و حداکثر ۲۰ واحد درسی می توانند در یک نیمسال اخذ نمایند.
  • دانشجویان مقطع کاردانی / کارشناسی که در نیمسال گذشته مشروط شده اند مجاز به اخذ حداکثر ۱۴ واحد می باشند.
  • اخذ دروس وصایای امام و قرآن کریم برای کلیه دانشجویان کاردانی / کارشناسی الزامی است.
  • دانشجویان کارشناسی ارشد که در مقطع کارشناسی درس اندیشه ها و وصایای امام (ره) را نگذرانده اند ملزم به اخذ  و گذراندن درس مذکور در مقطع کارشناسی ارشد هستند.
  • دانشجویان ترم آخر کلیه دروس باقیمانده خود اخذ نمایند.
  • مسئولیت رعایت پیش نیازی و همنیازی دروس بر عهده دانشجویان است و در صورت عدم رعایت بدون عودت شهریه دروس مذکور حذف خواهند شد.
  • دانشجویانی که در نیمسال گذشته با رعایت حداقل کف واحد در واحدهای موثر معدل بالای ۱۷ کسب نمایند و یا با اخذ  ۲۴ واحددر نیمسال جاری فارغ التحصیل گردند مجازند ۲۴ واحد اخذ نمایند.
  • دانشجویان محترم پیش از انتخاب واحد می بایست نسبت به تعیین وضعیت شهریه نیمسال جاری (ثابت + متغیر) اقدام نمایند.

در پایان مجدد یادآور می گردد با توجه به یکپارچه سازی سیستم آموزشی از سازمان مرکزی پس از اتمام مهلت حذف و اضافه تحت هیچ شرایطی امکان انتخاب و یا حذف دروس وجود ندارد و مسئولیت عدم رعایت قوانین آموزشی در انتخاب واحد و یا عدم انتخاب واحد بر عهده کلیه دانشجویان می باشد.

اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی

۹۶/۱۱/۲۳