اطلاعیه آموزش مجازی

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۱ کد : ۱۲۹۲ اطلاعیه ها
اطلاعیه آموزش مجازی

قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی

با توجه به شرایط خاص ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور و نبود امکان برگزاری فعالیت های دانشگاه بصورت حضوری و لزوم استفاده از راهکارهای جایگزین آموزشی در کنار شیوه های متداول و جاری برای جبران زمان از دست رفته جهت ارائه آموزش های دانشگاهی در دروس نظری شیوه آموزش مجازی در دستور کار قرار گرفته است.

حتما سعی نمایید از مرور فایرفاکس استفاده نمایید.

نام کاربری برای دانشجویان : شماره دانشجویی     پسورد :  کدملی

نام کاربری اساتید: کدملی      پسورد: کدملی

(کد ملی را حتما با صفر استفاده کنید)

اساتید و دانشجویان محترم حتما بعد از اولین ورود نسبت به تغییر رمز خود اقدام نمایند.

اساتید توجه فرمایند تا زمانی که استاد به کلاس وارد نشود، دانشجو امکان ورود به کلاس را ندارد، لذا لازم است چند دقیقه قبل از شروع  کلاس،  لاگین نمایند.

جهت آموزش و دانلود نرم افزار های مورد نیاز اینجا کلیک کنید.

نکات:

- در صورت اشکال در فونت فارس می توانید فونتهای مورد نیاز را از لینک بالا در یافت نمایید.

- ترجیحا از موبایل استفاده نکنید.

- فعلا امکان مشاهده کلاسهای ضبط شده با موبایل نیست.

حضور و غیاب دانشجویان:

ملاک حضور و غیاب دانشجویان پیوستن به کلاس های درسی خود می باشد. لذا از زمان ورود به کلاس تا پایان کلاس آنلاین باشید و از کلاس خارج نشوید.

در صورتی که به هر دلیل در زمان کلاس آنلاین موفق به اتصال به کلاس نشدید، می توانید فایل ضبط شده کلاس را مشاهده کنید.

هریک از موارد ذکر شده به عنوان حضور دانشجو مدنظر قرار می گیرد.

حضور و غیاب اساتید

ملاک حضور  غیاب اساتید، زمان شروع و پایان پیوستن ایشان به کلاس در نظر گرفته می شود.

( ۱۲ )