قطع بودن سیستم اتوماسیون آموزشی و مالی

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۶ کد : ۱۳۲۳ اطلاعیه ها
قطع بودن سیستم اتوماسیون آموزشی و مالی

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند؛ پیرو بخشنامه شماره ۱۶۵۶۹ مورخه ۹۹/۴/۲۸سازمان مرکزی از ساعت ۱۶ روز پنج شنبه دوم مرداد سیستم اتوماسیون آموزشی و مالی (اعم از انتخاب واحد؛ نمره؛ پرداخت الکترونیکی شهریه و صندوق رفاه؛ ثبت دروس برنامه ریزی و  ...) در کلیه واحدهای دانشگاههای آزاد کشور تا اطلاع ثانوی (احتمالا دو هفته) قطع می باشد. لذا دانشجویان در طی این مدت جهت انجام امور آموزشی، درخواست گواهی، فارغ التحصیلی و ... به دانشگاه مراجعه نکنند. همچنین امکان ثبت نمره و مشاهده نمرات نیز در قسمت اعتراض نمرات وجود ندارد. همچنین انتخاب واحد ترم تابستان با شرایط قبلی فقط درزمان بندی اعلام شده قبلی (چهارشنبه ۱ مرداد الی پنج شنبه دوم مرداد) امکان پذیر بوده و در صورتی که دانشجویان واجد شرایط به هر دلیل موفق به انتخاب واحد نشده اند امکان تمدید و یا انتخاب دروس برای ترم تابستان وجود ندارد. لذا خواهشمند است درخواست و یا سوالی در این رابطه نفرمایید. انتخاب واحد فقط در زمان بندی اعلام شده امکان پذیر است و با توجه به اتمام زمان انتخاب واحد امکان  انتخاب دروس برای دانشجویان ترم آخر و فارغ التحصیل نیز وجود ندارد.